Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med krossad choklad

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

God mjuk kaka

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en hålform på ca 1,5 liter. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, ingefära och kanel och rör i smeten. Mosa bananerna och tillsätt dem, kaffet och chokladkrosset i smeten. Fördela i formen och grädda i nedre delen av ugnen 175 grader ca 50-60 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.