Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

banankaka med pecannötter och cappuccino

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

supergod!!!!

Ingredienser

Instruktioner

1. rumstemperera smör och ägg i ca 1 timme. 2. sätt ugnen på 175. Rör smöret med sockret och vaniljsocker till en porös och luftig massa. 3. rör ner äggen ett o ett. 4. koka upp vattnet. Tillsätt cappuccinopulvret och rör ut det tills det löst sig. tillsätt det till smeten. 5. sikta i mjöl och bakpulver. blanda i chokladen och nötterna. 6. halvera bananerna på längden och skiva dom. 7. smöra och bröa formen. Häll i smeten och jämna till den. 8. Tryck i banan skivorna. Strö råsocker över och grädda i 40-50 minuter. Prova med en sticka att kakan är genombakad. 9. Pudra florsocker över kakan vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.