Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med vaniljyoghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Denna smakar annorlunda än vanlig banankaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget och rör om mellan varje. Blanda mjöl , vaniljsocker , ingefära och bikarbonat. Skala och mosa bananerna och blanda det med yoghurten.
  2. Vänd ner mjölblandningen och bananröran i smeten. Rör tills det är en slät smet.
  3. Häll den i en långpanna och grädda i nedre delen av ugnen i cirka 40 minuter i 175º.
  4. Låt kakan svalna. Skär den sedan i avlånga bitar. Pudra över florsocker vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ann12 15 april 2011

    den är jättegod man kan gärna ta 3 bananer

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.