Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananmarmelad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ännu mer marmelad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa eller mosa bananerna. Blanda bananerna med lime, citron, kanelstänger och syltsocker i en gryta och koka i 5 minuter.
  2. Tag grytan från värmen och skumma noga. Rör i nöthacket. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut.
  3. Förvara svalt.

Kommentarer (1)

  • mili 31 maj 2009

    Hej! Vad använder man den här marmeladen till? På smörgås? Ser väldigt god ut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.