Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananmuffins med hackad choklad

 
  • Serverar: 20-22 portioner
Skriv ut

Perfekt att baka av svarta bananer, som ingen vill äta. Smidigt och lätt att göra i muffinspanna. En glasyr ovanpå förhöjer smakerna. Receptet finns bland mina recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör margarin och socker vitt och pösigt. Använd gärna en elvisp. Tillsätt bananerna och fortsätt vispa tills inga klumpar finns. Vispa ner äggen och filmjölken.
  2. Blanda samman de torra ingredienserna, inklusive chokladen, som hackats i inte alltför små bitar.
  3. Tillsätt detta i smeten.
  4. Ställ ut muffinsformar i muffinspannan och fördela smeten i dessa. Drygt hälften med smet i varje form blir lagom.
  5. Grädda i 225*ugn i ca 11 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.