Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananmuffins med nutellafyllning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Det här är ett franskt recept som jag har översatt. Så här står det i början på receptet: "En lyckad allians mellan banan och nutella, förenade i en fluffig muffin med rinnande fyllning. Dessa muffins passar utmärkt till frukosten eller till mellanmålet. En riktigt läckerhet!" (Fransmännen gillar att äta nutella till frukost)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 220°C. Vispa smör och socker poröst. Mosa bananerna med en gaffel. Tillsätt ägg och därefter bananmoset. Rör i vetemjöl (lite i taget) och bakpulver. Blanda.
  2. Smöra ev muffinsplåt. Fyll formarna till hälften med smet. Klicka ca 1 tesked nutella i varje form och täck med smet. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min.
  3. Ta ur mufffinsen ur ugnen och låt svalna innan Ni lösgör dem från formarna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 25 november 2012

    Goda! Hade lite strössel på dom innan de åkte in i ugnen och de ser jättefina ut! Smakar gott oxå!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.