Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananmuffins

(3 kommentarer)  
Bananmuffins Bananmuffins
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Superenkla muffins som bakas på nolltid när man får oväntat besök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mosa bananerna och rör ner socker och ägg i moset. Blanda sedan ner vaniljsocker och smält smör.
  3. Blanda bikarbonat, bakpulver och vetemjöl. Vänd försiktigt ner mjölblandningen i bananmoset och klicka ut den i muffinsformar.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lena4 18 augusti 2009

    Bjöd barna på dessa till mellis idag. Får jag ta en till? Goda och snabbakade. Barnen gav en femma i betyg. Perfekt att ta tillvara svarta bananer. Lena

  • acolofsson 30 mars 2012

    Ett tips är att frysa ner bruna bananer för att baka med dem senare, om man inte har tid att baka då de just blivit bruna och trista.

  • Confused82 14 april 2016

    Fantastisk recept! Väcker inga barn med högljudda elvispar och med lite blåbär på toppen är dom försvinnande goda. Bakat dessa flera ggr nu och resultatet blir lika bra varje gång! Tackar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.