Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 1-3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Sjukt goda pannkakor med banan. Passar när som helst, inte bara till frukost. Älskas av alla åldrar. Jag brukar använda vaniljyoghurt istället för filmjölk. Och när jag stekar brukar jag lägga en "bananpeng" i varje pannkaka. Det blir lite extra banansmak då.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Blanda mjöl, bakpulver, socker och salt i en skål. Tillsätt de övriga ingredienserna. Klicka ut i stekpannan i valfri storlek och stek.
  2. Servera med sylt, lönnsirap, keso eller fruktsallad etc.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lenasvensson 2 mars 2011

    Gjorde precis dessa, dom var supergoda! Mums :) Tänker äta dom med keso och lite blåbärssylt till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.