Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananrutor med kokosglasyr

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Bananrutor med kokosglasyr

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner i smeten. Tillsätt smör och mjölk.
  2. Häll hälften av smeten i form med bakplåtspapper, 20x30 cm. Strö på bananer och farinsocker.
  3. Häll på resten av smeten och grädda i 175 grader, 30-35 minuter. Låt kallna.
  4. Rör ihop florsocker och nektar. Bred glasyren över kakan och strö på kokos. Låt stelna och skär i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.