Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Spännande!

Ingredienser

Instruktioner

Mosa bananerna, skala citronen(efter att ha tvättat den noga), finhacka sen skalet och pressa sen saften ur citronen. Koka allt utom rom på svag värme ca 15 minuter. Smaka av och kolla att den är tillräckligt söt, söta ev mer eller tillsätt rom om den är för söt. Häll på varma atamonsköljda burkar. Förvara mörkt och svalt.

Kommentarer (2)

  • Miltons7a 1 maj 2009

    köpte färdigt i Norge något liknande jättegott

  • zonale 18 september 2009

    Mycket gott. Jag kommer att använda den som fyllning i tårtor och muffins.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.