Mums för dem som inte tål ägg och komjölk.
Instruktioner
- Smörj och brö en rund form, 24 cm i diameter.
- Mosa bananerna väl och tillsätt kaffe, sojamjölk och smält margarin. Blanda vetemjöl, socker, bikarbonat, bakpulver, kanel och riven muskot. Kombinera ingredienserna med vätskeblandningen. Rör smeten jämn och tillsätt avrunnen ananas och pekannötter. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i 50-60 minuter i 175ºC.
- Låt kakan kallna, skiva och glasera sedan lagren och hela tårtan med färskostglasyren.
- Färskostglasyr:
Vispa först margarin och florsocker luftigt och rör sedan ner creamy spread, vispa ljus och luftig. Tillsätt skal och saft från citron. Glasera lagren och täck tårtan med glasyr, dekorera eventuellt med valnötter.
Publicerat den
25 september 2012
Liknande recept
Skriv kommentar