Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananyoghurtglass

 
Skriv ut

Detta är en riktig yoghurtglass som går relativt fort att göra. Den går alldeles utmärkt att äta som den är eller tillsammans med en god sås av mixade blåbär eller hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda bananerna och apelsinsaften i en mixer (eller matberedare). Tillsätt florsocker, vanillinsocker och yoghurt Blanda väl Kör i glassmaskinen eller frys blandningen i 3-4 timmar (rör om några gånger första timmarna)
  2. Vid serveringen kan du använda 200 g blåbär eller hallon. Det går bra att köpa frysta bär som tinas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.