Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bandspagetti med grönsaker och fläskfilé

 
Skriv ut

Perfekt mat en fredags kväll. Varför inte bjuda vännerna på middag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén fri från hinnor och senor. Skär den i ca 2 cm tjocka skivor. Bryn den runt om i smör i en stekpanna. Krydda med salt och vitpeppar.
  2. Häll över créme fraiche och vatten, pressa i vitlöksklyftorna. Låt småkoka i ca 10 minuter tills fläskfilén är helt genomstekt.
  3. Skala morot, skölj purjolöken, paprikan och squashen. Kärna ur paprikan och strimla alla grönsakerna tunt. Koka 4 portoner bandspagetti enligt anvisningen på förpackningen. Låt grönsakerna koka med de sista 4 minuterna.
  4. Häll av vattnet från pastan och grönsakerna och lägg upp på ett stort fat eller stekpanna. Blanda ner persiljan i fläskfilén såsen. Lägg fläskfilén på pastan, häll över såsen.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.