Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bappis fisklasange

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svedagirle har lagt in ett recept om fisklasange i denna matklubb som jag gjorde om till min egen smak. Inget fel på hennes recept på fisklasange men kanske inte allt faller mig riktigt smaken. Stort tack för tipset! Ps! Ni får höfta Er fram för att få fram det som just du vill ha din lasang.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Börja med att smälta margarinet och vispa sen ihop mjölet med det smälta. Späd med mjölk allteftersom så att du får en lagom tjock vitsås. Sätt till önskad mängd riven ost i såsen och låt koka ihop lite. Smaksätt med dill, persilja, lökpuvlver, salt och peppar. Ta kastrullen från spisen och börja förbereda lasagnen.
  2. Till formen: Häll lite av såsen i formen och sätt ned spenatplattorna ev. två stycken. Sätt ned några fiskfiléer och salta och peppra på lite och lägg dit ljusa plattor och varva på alleftersom tills formen fylls. Avsluta alltid med sås överst och riven ost över det. Dekorera med tomatklyftor överst och grädda i 20 minuter i 200 graders värme. Superfin kombination med fisken till lasangen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.