Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bappis Glasswienerbröd

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Stora och vackert pösiga och så otroligt smarrigt goda. Blev så många så jag var tvungen att ge bort några och sen frysa ned några ofyllda. Gissar därför att det behövs 2 paket vaniljvisp och 2 paket vispgrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut varje ark till tre trekanter (TC bröd, 6 ark smördeg). Blev många, hela 18 stycken.
  2. Satte ugnen på 200 grader och gräddade dem i ca 12-13 minuter.
  3. När dom hade kallnat fyllde jag wienerbröden med ganska tjock vispad vaniljvisp och vispgrädde, pudrade sen över allt med florsocker.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • MammaModesty 26 mars 2008

    åh detta lät gott... måste testas....

  • LillaJa 29 mars 2008

    Tack för receptet , ska testas

  • azlan_lena 14 april 2008

    men jag som inte skall se åt sådant här , åhh så smaskigt

  • monicadanell 30 mars 2012

    det ska bli mums

  • monicadanell 30 mars 2012

    ska bli mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.