Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barbaras amerikanska smulpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Använd en 25 cm i diam stor pajform. Pajen blir både saftig och knaprig på en och samma gång. Den här pajen är vår favorit allt sedan år 1994.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till smuldegen i en matberedare,använd pulsknappen. Eller hacka samman ingredienserna i en bunke med gaffel.
  2. Skala äpplena och riv dem grovt på ett råkostjärn direkt ner i pajformen. Blanda det rivna med citronsaften och fördela de rivna äpplena jämt i pajformen.
  3. Fördela smuldegen ovanpå och grädda pajen ca 30 min i mitten av ugnen. Bjud gärna vaniljsås till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.