Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barbecuepizza med kyckling och bacon

 
Skriv ut

Har försökt att skapa en god barbecuepizza och är nu såpass nöjd så jag kan lägga ut den här. Kommer att redigera om den utvecklas till det bättre. Kom gärna med förslag :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen. 200 grader varmluft eller 225 grader vanlig värme.
  2. Gör valfri pizzabotten och kavla ut den på ett bakplåtspapper. Drag över pappret på en plåt. Pensla lite olivolja över bottnen och ställ in bottnen i ugnens nedra del i ca fem minuter, inte så den blir färgad utan endast så att bakningen påbörjas lite. Tag ut ur ugnen.
  3. Bred såsen över bottnen och sprid luftigt över ruccolan (och ev. koriandern.) Strö över övriga ingredienser och avsluta med osten och sedan halverade körsbärstomater. Klicka ut lite extra sås om du önskar.
  4. Baka pizzan i övre halvan av ugnen ca. 8 minuter eller tills den ser klar ut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.