Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barbros mörkakor

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Busenkla och busgoda. Har bakat dessa med barnen när de var små och nu bakar jag med barnbarnen. Populärt att trycka till med en gaffel på kakan.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt, börja med fettet och smält om ni inte använder flytande, blanda därefter i övriga ingredienser. Rulla bollar och platta till med en gaffel. Grädda i 10 min. KLART!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Legoli 4 augusti 2008

    Väldigt goda och möra kakor, använde fiberberikade havregryn vilket blev riktigt bra. Kommer göras igen.

  • Lena 23 november 2009

    Hejsan! Har bakat dessa goda kakor idag,,detta blir en klar femma från oss i resele.. Ha en trevlig advent mvh Lena

  • Algot 21 juli 2011

    Full pott för dessa lättakade och goda kakor! Kommer att göra dem fler gånger!

  • smul_mia 30 november 2012

    En riktig fullträff. Jag tog kokos istället...blev riktigt goda!! De försvann i ett nafs.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.