Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barbros rödtunga eller pangasiusfilé

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt, snabbt, festligt och mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva tomaterna och lägg i smord form. Salta och peppra filéerna. Lägg en sträng räkost på varje filé och rulla ihop. Lägg rullen på tomaterna. Tryck ut resterande räkost i crème fraiche och bred över fisken.
  2. Placeras i ugn 200 grader i 20 minuter.
  3. Före servering garnera med finklippt dill och skalader räkor eller kräftstjärtar.
  4. Serveras med potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.