Vet inte hur många recept på vanligt barkis det finns här - jag ger er ett förslag här iallafall!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Igår skulle jag göra Barkis, och ditt recept är det enda jag hittar här. Jag gjorde 2 limpor, men minskade tiden i ugnen till 20 min. Jag fick höga, fina bröd! Tack!
Jättebra recept på supergott bröd :)
Bakade detta för första gången idag. Blev bra men då det är väldigt mycket jäst så skulle jag låtit degen jäsa lite längre eller gräddat några minuter till (tog ut vid en inner temp på 97c) bröden har en svag doft av jäst. Dom smakar och ser ut som barkis, jag gjorde 3 STORA limpor
Bild till föregående kommentar