Smal grillkorv och en läcker fyllning inbakad i knaprig smördeg blir barnens favorit och ett spännande inslag på nästa kalas.
Instruktioner
- Värm ugnen till 200 grader och lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
- Tina degen och kavla ut den på en lätt mjölad arbetsbänk till en platta som är 35x15 cm. Skär ut 5 mindre bitar med en vass kniv.
- Bred omväxlande senap, ketchup, gurkmix och ev pizzasallad på plattorna. Krydda ev med svartpeppar.
- Lägg en grillkorv mitt på fyllningen på varje platta och vik ihop degen runt korven. Nyp samman skarvarna och ändarna på degen.
- Lägg korvarna med skarven nedåt på plåten. Grädda 15-20 minuter eller tills degen är gyllenbrun. Dela varje korv i fyra bitar och lägg på ett serveringsfat. Servera genast.
Publicerat den
14 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar