Supergoda kladdiga muffins med chokladsås
Instruktioner
- Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de övriga torra ingredienserna och vispa ner i äggsmeten växelvis med det smälta avsvalnade smöret.
- Häll upp i 18 muffinsformar, gärna av folie eftersom kakorna blir mycket kladdiga.
- Grädda ca 15 min i 160 graders ugn.
- Låt kakorna svalna.
- Glasyr:
Blanda ihop alla ingredienserna till glasyren i en kastrull och koka försiktigt tills det blir tjockt. Låt svalna
- Fördela glasyren på kakorna och förvara svalt, gärna i frysen.
Publicerat den
3 maj 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för att du har lagt in receptet! Jag kunde inte hitta det i min receptpärm. Jag är också från Veddige och vi fick detta receptet i skolan. Vi har iofs döpt om dom till Tycka-synd-om kaka då min lillasyster ofta hämta en kaka i frysen när det varit jobbigt i skolan.