Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilika- och jordgubbsfylld gös

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta lät spännande, har dock inte provat själv ännu.Funkar säkert bra i ugnen oxå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka jordgubbarna grovt och blanda med basilika.
  2. Lägg filéerna med skinnsidan nedåt på en skärbräda, krydda med salt och peppar. Täck en filé med jordgubbsröran, lägg den andra filén ovanpå. Bind ihop med bindgarn. Grilla. Använd gärna digital termometer, fisken är klar vid en innertemperatur på 52°.
  3. Paprika och salladslök är gott att grilla till. Tänk på att salladslöken blir klar på någon minut. Ringla balsamicosirap över fisken när en är klar och servera med nykokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.