Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilika och limerisotto med baconlindad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott verkligen. Du borde testa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör risotton såhär: Finhacka lök och vitlök. Fräs i smör eller olja. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg. Sänk värmen, häll på varm buljong under omrörning. Låt risotton koka ihop i ca 18 minuter. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften. Strimla basilikan. Vänd ner basilika, limesaft och ost. Servera med ost, basilika & limeskal. Krydda med flingsalt och peppar
  2. Fixa kycklingen Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan. Krydda lite med svartpeppar och salt. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.