Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilika- och valnötsgriljering

 
Skriv ut

Vackert grön griljering med god smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Räcker till en skinka
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Torka skinkan och lägg den i en långpanna.
  3. Mixa basilika, persilja, valnötter och bröd till strössel i matberedare. Blanda gulor och senap. Skär bort det feta på skinkan och bred på senapsblandningen och strö över örtmixet. Griljera 15-20 minuter i nedre delen av ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.