Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikabakad färskpotatis

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till en grillad kött- eller fiskbit på sommaren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och koka färskpotatis i lättsaltat vatten i 10 minuter. Låt svalna något.
  2. Mortla eller mixa basilika med flingsalt, vitlöksklyfta och rivet skal av 1 sköljd citron.
  3. Tillsätt juicen från halva citronen. Vispa i olivolja.
  4. Lägg potatisen på ett rejält ark dubbelvikt ugnsfolie. Häll dressingen över och förslut kanterna noga. Lägg på grillen i ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • The_mama97mia 22 maj 2008

    [recept[15972[/recept] Smakkombinationen är så god. Jag gör min som en potatissallad, men kan köpa att göra det på grillen med. Citron o basilika o potatis är super.

  • mmarabou 3 juli 2012

    Oj oj OJ vad gott det här var!!!! Vi la även i lite parmesanost och det passade jättebra också. Helt klart 5 poäng!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.