Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikadoftande fiskform

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God smalmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader Låt djupfryst fisk tina. Lägg fisken i en ungssäker form. Salta, peppra och strö över basilika. Lägg tomatskivorna som taktegel ovanpå fisken. Pensla med olivolja. Gratinera mitt i ugnen ca 25 min. garnera med bladpersilja
  2. Servering: Potatismos Haricots verts

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • avorp 9 mars 2010

    enkel och mycket god fisk gärna med pressad potatis till

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.