Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikafilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Busenkelt och jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Skala och hacka vitlöken. Bryn köttet i en stekpanna och lägg över det i en gryta. Fräs vitlöken och lägg över i grytan.
  2. Rör i salt, peppar, buljong och creme fraiche. Låt grytan koka i 5 minuter. Skär basilikan i strimlor. Rör i nötter, ost och hälften av basilikan. Strö över resten.
  3. Servera med pressad potatis eller pasta och stekta tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.