Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikakyckling

(1 kommentar)  
Basilikakyckling
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt att göra och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga potatisen enligt förpackningens anvisning.
  2. Skär en djup skåra längst med kycklingfilén. Fyll dem med hälften av basilikabladen. Stek kycklingfiléerna i olja ca 12 min per sida. Kontrollera att kycklingen är genomstekt. Skölj och halvera tomaterna. Låt dem steka med kycklingen några minuter vid sidan om i stekpannan.
  3. Mixa resten av basilikan med lite av matyoghurten. Rör i resten av matyoghurten och smaka av med resten av saltet, pepparn och pressade vitlöksklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Robjoo 7 oktober 2008

    Kanon god kycklingrätt har precis samma recept ...har gjort den flera gånger blir bara godare och godare. Basilikasåsen är grymt god blir ännu godare med 1-2 tsk flytande honung...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.