Gör den som en wok. Kanongott.
Instruktioner
- Skär kycklingen i munsbitsstora bitar.
- Skala och hacka vitlöken.
- Bryn kycklingbitarna i olja i en stekpanna och lägg över det i en gryta. Krydda med salt och peppar.
- Fräs vitlöken och lägg över i grytan.
- Häll över hönsbuljong och cremé fraice. Låt grytan koka i 5 minuter. 6. Skär under tiden basilikan i strimlor. Rör i pinjenötter, ost och hälften av
basilikan. Strö resten av basilikan över.
- Servera grytan med pasta, ris eller pressad potatis och en blandning av
färska grönsaker och frukter (t.ex. röd och gul paprika, physalis, kiwi,
vindruvor) hackade i bitar att strö ovanpå.
- Ett bra tips är att använda wok, eftersom allt då kan göras i den.
Publicerat den
29 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar