Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikakyckling á la Frida

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör den som en wok. Kanongott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i munsbitsstora bitar.
  2. Skala och hacka vitlöken.
  3. Bryn kycklingbitarna i olja i en stekpanna och lägg över det i en gryta. Krydda med salt och peppar.
  4. Fräs vitlöken och lägg över i grytan.
  5. Häll över hönsbuljong och cremé fraice. Låt grytan koka i 5 minuter. 6. Skär under tiden basilikan i strimlor. Rör i pinjenötter, ost och hälften av basilikan. Strö resten av basilikan över.
  6. Servera grytan med pasta, ris eller pressad potatis och en blandning av färska grönsaker och frukter (t.ex. röd och gul paprika, physalis, kiwi, vindruvor) hackade i bitar att strö ovanpå.
  7. Ett bra tips är att använda wok, eftersom allt då kan göras i den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.