Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikapotatis med parmesan

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God potatissallad gjord med färskpotatis. Den är lika god till både kött och fisk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrapa eller borsta potatisarna rena. Koka upp vatten och koka dem ca 15 minuter eller tills de känns mjuka.
  2. Gör under tiden såsen. Finhacka basilika och persilja, gärna i mixer eller matberedare. Tillsätt vinäger samt oljan droppvis under gång. Tillsätt ost, salt, peppar och den pressade vitlöken. Häll av kokvattnet från potatisen. Låt den ånga av och svalna något.
  3. Skiva eller tärna potatisen om den är stor. Häll över såsen och rör om försiktigt. Servera potatissalladen varm eller kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.