Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikatonfisk med spagetti

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God tonfisksås till spagetti

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och vitlök. Skiva rödlöken och finhacka vitlöken.
  2. Fräs löken i olivolja, tillsätt tomatpuré och låt den fräsa med några minuter. Tillsätt vatten, tomaterna och buljongtärningen, koka sakta i ca 10 minuter.
  3. Plocka och skär basilikan. Låt tonfisken rinna av. Smula ner tonfisken i såsen, tillsätt basilika, krydda med salt, peppar och citronsaft.
  4. Koka spagettin enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Servera tonfisksåsen med spagetti och riven parmesan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MalinF 15 november 2009

    Det här var riktigt gott, kan bero på att jag är otroligt svag för tonfisk:) Serverade det med spagetti och varm majs.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.