Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Batatsoppa som sammet

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god soppa till vardag och som förrätt till fest. Vacker färg!

Ingredienser

Instruktioner

Skär bataterna och purjolöken i bitar och koka i vatten med buljongtärningen. Mosa alltsammans med mixer. Tillsätt lite salt, peppar, ingefära och grädde och låt koka upp. Smula lite mögelost på varje portion.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Linnea38 14 februari 2009

    Mängden vatten borde väl också anges? Halv liter, en liter? Britta, Helsingfors

  • Tinjep 18 juli 2012

    Gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.