Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bavaroise på mandarin

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 4 timmar 20 minuter
Skriv ut

En god dessert med mandarin och färsk mynta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelantinbladen i kallt vatten 10 minuter. Ljumma mandarinjuicen, blanda i de urkramade gelantinbladen och rör om tills de smält. Blanda försiktigt ned yoghurten och äggvitan. Häll upp i 6 glas och låt stå kallt i minst 4 timmar.
  2. Blanda mandarinklyftor, kan vara på burk eller färska filéade, mynta och florsocker och fördela det ovanpå bavaroisen. Toppa med glasskulor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.