Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

BBQ-burgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kryddig burgare med den rätta röksmaken. Ett måste på grillen i sommar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman nötfärs med bbq-krydda, salt och svartpeppar till en lättarbetad färs. Forma med våta händer färsen till fyra platta hamburgare. Pensla med olja på båda sidor och grilla i cirka 3 minuter på varje sida på grillen eller i grillpanna.
  2. Lägg ihop hamburgarna med olivciabatta (eller annat bröd), tomat och rödlök skurna i skivor samt romansallad och mynta- och citronsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.