Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bearnaise-toppad potatisgratäng med färs

(12 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanon god fredags mat

Ingredienser

Instruktioner

Strimla löken, fräs grönsakerna med färsen och krydda. Lägg ugns form och fördela skivad potatis över. Blanda pulvret i 2 dl vatten och blanda i creme fraichen. Låt koka upp. Häll över gratängen. Gratinera i 225 gr i ca 30-40 min, tills potatisen är mjuk. Servera med sallad

Liknande recept

Kommentarer (12)

  • Bobbelibobb 24 januari 2008

    Detta måste jag prova imorgon till middag, låter mycket gott. Återkommer med betyget, men jag tror det kommer att bli en 5:a.

  • Gnagett 5 april 2008

    Det här var gott. Kan verkligen rekommenderas.

  • monicadanell 18 maj 2008

    Hej igår lagade jag denna rätt mycket god kommer att göra den fler gånger

  • Mellanbellan 15 juni 2008

    Tack för dagens middagstips. Jag kommer att göra det fler gånger.

  • mammis 12 januari 2009

    Mums detta var jättegott Jag använde även grädde till såsen. he he Det här kommer jag att göra fler gånger MVH/Camilla

  • loppan35 24 februari 2009

    jättegott!!!

  • ullisw 24 januari 2010

    Det här va jättegott! Kommer helt klart göra det här igen. :o)

  • loppan35 2 december 2010

    andra gången jag har gjort denna goda gratäng, sänder även med en liten bild.

  • peter_karlsson_3158 23 mars 2014

    tummen upp!!!!!!!!

  • grassicats 24 mars 2014

    Gott...

  • osita 20 maj 2014

    Mycket gott! Tog lite champinjoner istället för bambuskott. Gott det med.

  • osita 23 maj 2014

    Varför kan jag inte rösta på detta recept??????????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.