Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en form och lägg fisken i mitten. Lägg sedan den kokta broccolin runt fisken, salta och peppra. Sätt i ugn 200º ca 20 minuter.
  2. Blanda bearnaisesåspulver med crème fraiche. Häll såsen över fisken och täck formen med ostskivor.
  3. Grädda tills osten fått färg och såsen börjat koka.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anluk 4 december 2008

    Jättegott och framförallt jätteenkelt. Själv ville jag nog haft lite mer beasmak och mindre creme fraiche, men detta var super!

  • death_eater 12 mars 2010

    Helt ok. Använde lite mer bearnaisesåspulver dock för att få lite mer smak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.