Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bearnaisegratinerad fläskfile

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Smarrig fläskfile

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i knubbiga bitar. (ca 2 cm tjocka) Bryn dem ca 2 min på varje sida. Salta, peppra och lägg över i en ugnssäker form.
  2. Lägg avrunna kronärtskockshjärtan och ”kryssade”eller halva tomater runtom köttet. Smula över grönpepparn. Häll på såsen.
  3. Täck grönsakerna och köttet med några skivor god ost. Gratinera i 200 grader ca 20 min. Servera med klyftpotatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nallec 4 oktober 2008

    Hej!! Detta var en riktig höjdare provade den igår på fredagskvällen och det var inte sista gången kan jag lova!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.