Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bearnaisesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegod och enkel

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulorna kraftigt, häll försiktigt i det avsvalnade smöret. Om det vill skära sig lägg i en isbit och vispa kraftigt.(brukar aldrig skära sig) Smaksätt med vinäger och kryddor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • clover 18 oktober 2009

    Jag lade torkad dragon i vitvinsvinager over natten som jag sedan kokade med en halv finhackad lok tills det blev ca 2/3 kvar. Jag silade det och hallde i det i sasen pa slutet nar det hade kallnat. Kryddade sedan med vitpeppar, salt, torkad dragon och cayennepeppar efter smak. Den blev jattegod! Maken och jag alskar sas och tyckte att receptet var mer for 2 pers an 4 sa nasta gang blir det dubbelsats. Kommer gora den har sasen igen, den va latt att gora och kanongod. :P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.