Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bearnese, Fisk och Ris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god lätt mat att göra. =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att steka fisken. Lägg fisken i en ugnsäker form. Skär upp tomaterna i skivor lägg sedan det på fisken i formen. Lägg även majskolvarna på fisken runt om i formen. Häll sedan över bearnese såsen, sedan in i ugnen i ca.10-15 min på ca.150 grader.
  2. Koka sedan ris till.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.