Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Beas ägghalvor

 
Skriv ut

En egenuppfunnen variant på de klassiska ägghalvorna. Blev en mycket uppskattad idé på buffébordet. Béarnaisesåsen ska inte vara kall pulversås utan antingen egengjord eller köpt som finns i affärernas kyldiskar. Även de barn som normalt nobbar ägghalvor åt med god aptit.

Ingredienser

Instruktioner

Dela äggen på längden med en vass kniv. Peta ur äggulorna i en liten skål. Tillsätt béarnaisesås, räkost och dill. Mosa ihop till en slät smet och smaka av med örtsalt. Bred på smeten på ägghalvornas hela snittyta med lite höjd. Sprid över lite rostad lök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.