Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

beer banger

(15 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

perfekta som förrätt, men funkar utmärkt med sallad och en pilsner om det kommer oväntade gäster

Ingredienser

Instruktioner

Dela smördegs plattorna ipå mitten i ca 10*10cm och kavla ut dem lite smält osten i en kastrull skiva ner skinkan i sm stavar, och lägg den i den smälta osten klicka på en stor klick på varje smördegs platta ( mitten) vik över smördegen till snygga trekanter och använd en gaffel på sidorna för att försluta dom sen kan man pensla dem med ägg om man vill sätt dem i ugnen på ca 175 grader tills de fått fin färg servera med en sallad och kall öl

Liknande recept

Kommentarer (15)

  • kajsa36 9 mars 2008

    jätte goda.. perfekt vicknings plock...

  • Lena-Kristina 15 mars 2008

    Supergoda!

  • tantdrake 25 april 2008

    Funkade superbra som middag! Gjorde mig två stycken, så tillsammans med grönsallad och mangorajadressing har jag haft en riktig fredaxnjutning! Gissa om detta kommer att spridas....mums! Tack så hjärtligt för receptet! Vitlöksosten fick förresten sällskap av en liten driva vanlig riven ost också - älskar smält ost...

  • islgu 1 mars 2009

    Lätt att fixa ihop men ändå en kanongod förrätt! Perfekt...

  • Gillsan 27 maj 2009

    Detta var supergott, det har vi gjort några gånger.

  • aip 9 juli 2009

    Väldigt enkelt och gott! Kan tänka mig variera denna lilla rätt med stekta färska champinjoner i stället för skinka..

  • gottgris 18 juli 2009

    Det var jättegott, hade 1 brk cantadou paprika/chili. Ugnen höjde jag till 225 grader.

  • flabban 19 juli 2009

    Supergoda och frasiga. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

  • Lennart_58 31 augusti 2009

    Denna förrätt, höjde jag, till skyarna. % poäng.

  • Lennart_58 31 augusti 2009

    5 p, skulle det va,

  • jimboz 11 november 2009

    You saved my day ! Jag köpte ett paket med massor av små smördegsplattor på Vivo för 5:- för att det var billigt. Nu vet jag vad jag ska göra med dom ..Tack :)

  • Heisjo 27 mars 2010

    Kanongod förrätt eller fredags snacks:-) Kräver sallad och öl för att bli komplett!!

  • pihal 4 december 2011

    Jättegoda, jag gjorde dom med cantadou 4 -pepparaost. 5:a i betyg.

  • Kira68 13 januari 2013

    Supergoda...... och lätta att göra :) Vi åt dem till förrätt ena kvällen men de gav mersmak så vi gjorde dem som kvällssnacks kvällen efter också ;)

  • IdaKonig 21 mars 2014

    Gjorde egen smördeg, tar sin lilla tid men uj så mumsigt de blir! Goda att värma på dagen efter också :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.