Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ben Hamid Couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Supersmarrig! Passar bra till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, vitlök, chili och morot i oljan i en stor stekpanna tillsammans med russin och korianderfrön. Blanda i vatten, smulad buljongtärning, kanelstänger och gurkmeja, koka upp och låt koka ett par minuter.
  2. Blanda ner couscousen i grytan och blanda om ordentligt. Täck genast med ett lock och låt stå några minuter medan couscousen sväller.
  3. Smaka av couscousen med citron, salt och peppar och lägg upp den på ett stort serveringsfat. Strö över de färska kryddorna och garnera med tomater.
  4. Servera gärna till grytor eller sallader (räcker då till 6 portioner).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.