Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bengaliska pannbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvliga biffar.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka dragonen och fräs den i en kastrull tillsammans med pressad vitlök. Tillsätt mjöl, mellangrädde, senap, salt och peppar. Rör om och låt puttra tills det tjocknar.Strimla all lök och bryn i en stekpanna ca 5-10 minuter.Blanda färs, Mango Chutney och gräslök i en skål. Tillsätt cayennepeppar, ägg och salt. Blanda med en trägaffel. Gör 4 biffar. Stek eller grilla ca 3-4 minuter per sida.Servera biffarna med den stekta löken och dragonsåsen. Garnera gärna med några gräslöksstrån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.