Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Benihana's salladsdressing med ingefära

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Har du någon gång ätit på den japanska restaurangen Benihana? Då vet du att inan alla måltider så får man en skål sallad med en underbart god dressing...här är recep

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca. 4 dl dressing.
  2. Blanda allt i en mixer, eller kör med mixerstav tills alla ingredienser blandat sig till en fin puré.
  3. Ställ i kylen.
  4. (Den blir bara godare av att stå ett dygn i kylen innan användning)
  5. Servera som dressing till en sallad till en maträtt, eller gör en stor sallad, tillsätt varfri ingrediens och töm över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.