Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Berits kolakaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Orginell mjuk kaka med god smak och fin konsistens.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en form (1 ½ l) Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt smöret. Blanda vispgrädde och kolakräm och rör ner i smeten. Blanda vetemjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten. Häll upp smeten i formen och grädda i ca. 50-60 minuter. Ugnsvärme:175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lennali 7 april 2012

    Gjorde denna kolakaka igår och den blev jättegod. Jag sätter in en bild på kakan och hoppas att det går bra. Tack för ett gott recept :) Ha en forts. bra påsk helg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.