Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Berlinergryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En maträtt jag tycker ni ska testa!

Ingredienser

Instruktioner

1. Stek grytbitarna. Blanda i grovsalt,vit-o svartpeppar,sellerisalt och worchestersås. 2. Koka allt i 10 minuter. 3. Tillsätt krossade tomater,lök, vitlök, paprika och vin. 4. Låt det puttra i ca 45 minuter, tills köttet är mört. 5. Tillaga bearnaisesåsen. 6. Häll såsen över grytan när den serveras.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.