Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bernice American Cookies

(15 kommentarer)  
Skriv ut

Stora goda amerikanska cookies.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 C Sila ner mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en skål. I en stor skål vispa smör, farin och strösocker tills luftigt, tillsätt äggen och vispa ordentligt. Blanda ihop med mjölblandningen och rör sen i den hackade chokladen. Klicka ut matskedsstora bitar på bakplåtspapper . Grädda i 8-10 minuter, de ska vara aningen kladdiga i mitten. Låt svalna på galler. Förvara i burk med lock. Ca 36 st.

Liknande recept

Kommentarer (15)

  • lisfis 28 oktober 2009

    Jag bytade ut den mörka chokladen mot vit och det blev perfekt, men jag fick dra ner på tiden till 5-6 minuter. Men annars är dem otroligt goda. Alla dem jag gjorde försvann på några dagar. Väldigt lyckar!

  • emiliasiira 10 mars 2010

    Supergoda kakor! :-)

  • bordsvatten 23 mars 2010

    det bästa receptet någonsin på american cookies!

  • johannnah 31 mars 2010

    Har aldrig ätit så goda cookies innan jag gjorde dessa.

  • imellis 24 maj 2010

    Jättegoda! Pröva!

  • 90Linnea 1 augusti 2010

    Helt otroligt goda! Man behöver inte ens mörk choklad eller chokladlinser om man inte har något av det hemma, de är super goda ändå.

  • gustav1 1 april 2011

    detta var världens godaste hemlagade kakor jag någonsin har ätit/gjort... VERKLIGEN JÄTTEGODA

  • MissLinnea 4 april 2011

    Gjorde dessa i helgen och de blev sååååå goda! Helt klart en femma!

  • izzkizz 10 augusti 2011

    Mycket mycket goda!!

  • akeroe 8 mars 2012

    Seriöst de godaste kakorna jag både har ätit och bakat någonsin! Vet någon om det går att frysa dem? Är nämligen rädd att de kommer ta slut innan kalaset annars ;)

  • alda96 28 mars 2012

    Ska göra dessa till skolan imorgon men skulle vilja fråga om någon vet om man ska platta till bitarna eller om bitarna "flyter ut" till kakor i ugnen. Jättetacksam för snabbt svar:)

  • camillab 28 mars 2012

    Nej du behöver inte platta ut dem, de flyter ut och blir ganska stora. Lycka till!

  • camillab 28 mars 2012

    Nej du behöver inte platta ut dem, gör bollar el "klickar". Lycka till!

  • mini08 19 maj 2012

    Mycket goda! Gick hem på 8-åringens barnkalas samt maken sa att det var de godaste kakor han ätit :-) Jag tycker dock det är onödigt att försöka arbeta in ner non-stopen i degen eftersom degen är så hård. Jag la 2-3 st ovanpå degkulan i stället och eftersom de flyter ut så hamnade de snyggt utplacerade vid gräddningen.

  • mini08 19 maj 2012

    Mycket goda! Gick hem på 8-åringens barnkalas samt maken sa att det var de godaste kakor han ätit :-) Går alldeles utmärkt att frysa! Jag tycker dock det är onödigt att försöka arbeta in ner non-stopen i degen eftersom degen är så hård. Jag la 2-3 st ovanpå degkulan i stället och eftersom de flyter ut så hamnade de snyggt utplacerade vid gräddningen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.