Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bertils nyttiga limpor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Snabbakade limpor, med mycket fibrer.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser väl. Tillsätt sirap och fil. Fördela i tre väl smorda avlånga formar. Grädda i nedre delen av ugnen i 200grader i 45 minuter. Sänk värmen till 150 grader och grädda ytterligare 15 minuter. Täck gärna med folie i slutet av gräddningen. Man kan också tillsätta russin och / eller lingonsylt i degen för att förhöja smaken.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • hybrex 19 juli 2010

    Ja, nog alltid är det Bertils nyttiga bröd. 2dl sirap

  • mafia 8 augusti 2010

    Jag kanske ska kalla det halvnyttiga limpor och halvera sirapsmängden?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.