Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bettans äpplerabarberpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Super god och krispig!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg frukten i bitar i en pajform, sockra eventuellt.
  2. Smält smöret.
  3. Blanda de torra ingredienserna.
  4. Häll på de smälta smöret, blanda!
  5. Klicka ut smeten på frukten, platta till med fingrarna.
  6. I ugn, 225 grader i ca 25-30min
  7. Servera med vaniljvisp!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.